natascha copenlashes

OM MIG

Mit navn er Natascha, og jeg startede Copenlashes i 2015. Min filosofi er, at alle kvinder fra naturens side er smukke på hver sin unikke måde. I stedet for at forsøge at ændre på sig selv for at leve op til skønhedsbranchens idealer, ønsker jeg at gøre det lettere for alle kvinder at fremhæve deres naturlige skønhed. Da vipper og bryn har en essentiel betydning for dit udseende og udstråling, er mit mål at hjælpe dig med at fremhæve dine bedste træk gennem smukke vipper og flotte bryn.

Om Copenlashes

Lash og brow fashion er under stor udvikling i Danmark og resten af verden, og jeg er glad for at kunne tilbyde mine klienter den bedste service og de nyeste produkter på markedet. For 15 år siden fik jeg lavet mine første eyelash extensions. Jeg var model til min venindes vippetræninger, og lige siden har jeg været interesseret i alt, hvad der foregår i branchen. Jeg har boet i Danmark siden 2010 og blev vippeteknikker i 2015. Jeg tog min vippeuddannelse i Letland, som er et af de førende lande inden for vippebranchen i Europa, hvor jeg blev lært op hos en af landets bedste vippeteknikere. I 2016 blev jeg selvstændig og åbnede mit vippestudio på Østerbro, Copenlashes. Siden dengang har jeg haft mere end 700 kunder og har taget flere supplerende vippetræninger og -kurser samt fået en masse erfaring i teknik og styling. Jeg går til kurser og konferencer løbende og holder mig opdateret på de nyeste teknikker og produkter i branchen, så jeg kan tilbyde det bedste til mine kunder.

IMG_1145.JPG
dalil lashes beauty copenhagen
lash training copenhagen
om mig copenlashes natascha
camilla lash

Camilla Stemman om Copenlashes

Camilla Stemann har bloggen Copenhagen By Me, hvor hun skriver om bæredygtig livsstil og forretninger i København. Hun har prøvet mine øko vippeprodukter og får lavet vipper hos mig fast. Læs hendes seneste blogpost, hvor hun skriver om, hvad det betyder for hende at få lavet vipper, og hvordan det gør hendes hverdag lettere og lidt mere lækker. Har du også travlt i hverdagen, så hop ind og læs hendes artikel med tips til, hvordan du kan spare tid.