Line Molin, advokatfuldmægtig

Jeg har fulgt med Natascha tre steder, og det har jeg, fordi hun ikke blot formår at lave de smukkeste vipper, man kunne drømme om. Hun er samtidig nærværende og varm, kreativ og altid opdateret på seneste teknikker, der vidner om faglig stolthed. 

At få lavet vipper handler for mig om selvforkælelse, men også om praktik, fordi morgenerne går lidt nemmere. Og så er regn og mascara sjældent en god kombi. 

Vipper handler for mig om selvforkælelse

Vipper handler for mig om selvforkælelse

Pernille Meth

Jeg mener, at skønhed kommer indefra og finder sin vej gennem sindet. En god følelse af indre skønhed, lykke og velvære udtrykker vi i vores udstråling. Udstråling er vores måde at vise, hvor skønne vi er! Jeg vælger at få lavet vipper for at gøre noget godt for mig selv og føle mig skøn hele tiden.

lash beauty copenhagen danish model

Malene, løbespecialist manager

Jeg er meget glad for at træne og løber ca. 80-90 km om ugen. Det kræver tid, og derfor har jeg ikke så meget tid til at gøre så meget ved mit udseende. Derfor sætter jeg stor pris på mine smukke lashes. Jeg kan hoppe ud af sengen kl. 6 og løbe en tur uden at tænke på at lægge en makeup. Mine lashes gør det hele. Efter et løb og en konkurrence er jeg aldrig bange for at have “panda” øjne for min lashes sidder smukt. Jeg nyder den time det tager at få mine lashes på. Det er ren afslapning for krop og sjæl og så går man fra Copenlashes med de smukkeste lashes.

løb lashes marathon

Maja Tinggård, sales manager

Jeg har siden juli 2017 været kunde hos Copenlashes. Natascha er vippenørd, og jeg får ikke lov til at forlade klinikken, før hun er tilfreds med resultatet. Jeg er stadig kunde og anbefaler hende til alle jeg kender! Natascha er grunden til, at jeg kan blive klar på 5 min om morgenen. Tak 🤩

Maja

Julie Brøndum, svømmeinstruktør

Jeg har brugt eyelash extensions i snart to år, og jeg kan ikke forestille mig at undvære dem. At vågne op hver morgen med flotte øjne, slippe for øjenmakeup, er jo det rene luksus. Jeg er en aktiv og travl pige, som altid er på farten, og derfor er det fantastisk med mine volume lashes. Varme anbefalinger til Copenlashes og Natascha.

Julie svømme lashes

Julie Nielsen, Petrofysiker

Jeg har fået lavet vipper hos Natascha de sidste to år og er blevet helt afhængig af det. Jeg arbejder utroligt meget og cykler en time hver vej til og fra arbejde, så jeg har ikke tid og overskud til at lægge makeup i dagligdagen. Med volume lashes ser jeg altid frisk ud, og det letter min hverdag utroligt meget. Kan kun anbefale det og for mig holder et fuldt sæt op til to måneder.

Julie.JPG

Mian Simonsen, konsulent

Mit navn er Mian Simonsen, jeg er 38 år, mor til 3 børn og driver egen konsulent virksomhed. For mig er lashes uundværlige. Jeg nyder, at jeg ikke længere bruger makeup, det er så nemt og bekvemt og det passer til min livsstil, hvor der til tider er fart på. For mig er det alle pengene værd, at jeg stort set aldrig ser træt ud, og at jeg ved, at vind og vejr aldrig er en hindring, for der er ingen mascara under øjnene. Jeg har haft lashes på i 1,5 år, jeg får en opfyldning ca. en gang om måneden hos Copenlashes. Jeg er yderst tilfreds med resultatet, holdbarheden og ikke mindst den behagelige behandling, jeg får af Natascha.

Trods mine alderstegn føler jeg mig smuk helt uden makeup! Det er hvad Copenlashes gør for mig!

Lashes Mian København