guide til kunderne

Er det første gang du skal have lavet vipper, og er du lidt i tvivl om, hvordan de forskellige behandlinger foregår, kan du læse mere om det her samt se ofte stillede spørgsmål.

book konsultation gratis lashes

Gratis konsultation

Er du i tvivl om, hvilken behandling du vil have, eller hvad der passer bedst til dine vipper og ansigtstræk, er du mere end velkommen til at booke en gratis konsultation, hvor vi vurderer dine naturlige vippers tykkelse, længde og tilstand og rådgiver om, hvad der er muligt af behandlinger. Samtidig gennemgå vi dine ønsker og forventninger til bryn- og vippebehandlinger, så resultatet bliver som du ønsker, om det er et meget naturligt og feminint look eller et mere fyldigt og voluminøst look. Det er også vigtigt, at du føler dig tryg ved, at du får en professionel behandling med brug af certificerede produkter, så dine vipper ikke lider overlast.

Du kan også skrive til mig på e-mail natascha@copenlashes.dk Facebook eller Instagram.

Eyelash extensions

Hos Copenlashes bruger vi eyelash extensions, der er fremstillet af certificerede materialer uden allergener og påsætning foregår af en professionel vippetekniker.

Før behandlingen

 • Du skal komme uden mascara og øjenmakeup. Hvis du kommer med makeup skal du booke 10 min ekstra til at få det fjernet inden.

 • Gør dig gerne nogle tanker om, hvilken vippestil du kunne tænke dig og find evt. billeder med inspiration til, hvad du gerne vil have lavet.

 • Vi har en samtale om og vurdering af, hvilken slags vipper, tykkelse, styling, buk og længde du gerne vil have og som passer til dit øje.

Under behandlingen

 • Du ligger på briksen med lukkede øjne og slapper af. Behandlingen varer mellem en halv til to timer afhængigt af, om du skal have nyt sæt eller opfyldning. I den tid kan vi snakke om alt og ingenting, eller du kan døse hen i en lille meditativ lur og vågne op til nye, smukke vipper.

Efter behandlingen

 • Eyelash extension holder 4-6 uger og du får de bedste resultater ved regelmæssige opfyldninger hver 3-4 uge.

 • De første fire timer efter behandlingen skal du undgå at få vand på vipperne. Det er normalt 24 timer, men med vores nye teknikker og lim behøver du kun at passe på de første fire timer. Efter de fire timer skal du ikke undgå vand. Det er kun godt for vipperne at blive renset med vand eller mild ansigtsrens både for hygiejne og holdbarhed.

 • Du skal helst undgå at gnide for meget i øjnene. Ved høje temperaturer og luftfugtighed såsom ved dampbad, sauna, hot-yoga, tropisk klima og lignende bliver extensionslimen mere sensitiv, hvilket gør det særligt vigtigt her.

 • Undgå at bruge produkter med olie i øjenområdet, da olien opløser limen.

Øko Lash lift

Øko Lash Lift er en naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6-7 uger. Under behandlingen bliver vipperne farvet, får et let buk og en dybdegående kur, der giver fylde til hårstrukturene, så de ser mere fremtrædende ud.

Økologiske trends

Inden for skønhedsbranchen er der en trend i retning af mere naturlige og økologisk baserede kosmetiske produkter. Det er en udvikling vi er særligt glade for, hvorfor vi, som de eneste i København, kan tilbyde et øko Lash Lift, der er baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Produkterne vi bruger til behandlingen er fra Letland, hvilket er det næst grønneste land i verdens miljøperformance indeks (EPI). Naturen er helt essentiel for produktudvikling i Letland, der fokuserer på rene og grønne produkter. Generelt er denne behandling kendt som vippelaminering og er mere skånsomt for dine vipper, men giver samme flotte visuelle resultat som de behandlinger vi kender i Danmark som lash lift. I samme serie af naturlige produkter er der også øko serum og øko plejegel til bryn og vipper, som du kan købe hos os i salonen eller via onlineshoppen. Vi plejer vores hår med kur og vores hud med cremer og serum, men vores bryn og vipper bliver ofte glemt, hvilket er ærgerligt, da resultaterne man får med disse plejeprodukter giver så flot en effekt og får både vipper og bryn til at se meget sundere og kraftigere ud. Nogle gange kan disse produkter være nok til at give det look du ønsker, så du hverken behøver øko lash lift eller eyelash extensions.

Øko lash lift vs almindeligt lash lift

Øko Lash Lift adskiller sig på den måde fra de almindelige lash lift behandlinger, ved at denne behandling samtidig er en kur til dine egne vipper, der tilfører vitaminer og næring til vipperne og giver hårstrukturerne fylde.

Lash lift

 • Bruger produkter, der indeholder ammoniak, hvilket slider på vipperne, da det går ind og udtørre hårstrukturerne

 • Dine vipper knækker nemmere grunder udtørring

 • Produkterne har en ph-værdi er på op til 12, hvilket er meget kraftigt for hårene, men gør behandlingen hurtigere

Øko lash lift

 • Bruger naturligt baserede og økologiske produkter

 • Fungerer som en kur, der tilfører vitaminer og næring til dine egne vipper

 • Produkterne har en ph-værdi på 8, hvilket er meget tæt på 6-7 der er neutralt og meget sundere for dine vipper. Dog bliver behandlingstiden længere, da produkterne ikke er så kraftige og skal bruge længere tid til at få den bedste effekt

Ofte stillede spørgsmål om eyelash extensions

Er eyelash extensions skadelige for mine egne vipper?

Eyelash extensions, der er fremstillet af ordentlige materialer og lavet af en professionel vippetekniker, er ikke skadelige for dine egne vipper. Eyelash extensions fungerer som en forlængelse af vipperne, hvor de bliver limet på og falder af naturligt efter 4-6 uger. Dine vipper indgår i en cyklus på 7-8 uger, og i den tidsperiode bliver alle dine vipper fornyet. Når du får lavet eyelash extensions vokser de naturligt ud sammen med dine vipper og falder af som dine egne vipper også gør det.

Gode eyelash extensions - når du ikke kan se, at det er eyelash extensions

 • Du kan ikke mærke, at du har dem på

 • Du kan ikke se limen

 • Vipperne er flot adskilt fra hinanden og følger hårenes naturlige buk

 • Passer til dit øjes form og ligner naturlige vipper

 • Holder ca. 4-6 uger

 • Nemme at rede igennem med en vippebørste

Dårlige eyelash extensions

 • Du kan mærke, at du har dem på

 • Limen er synlig

 • Vipperne klumper sammen

 • Det er svært at rense dem

 • Risiko for at egne vipper knækker

 • Risiko for allergi, irritationer og ubehag for øjet

Hvad er vipperne lavet af?

Vipperne er fremstillet af syntetiske materialer uden allergener. Det må ikke være ægte hår eller pels, da det indeholder allergener og ikke holder formen eller bukket på samme måde som syntetiske extensions. Vipper af ægte hår og pels bruges ikke af professionelle i eyelash extensions branchen modsat hårextensions branchen.

Kan jeg bruge vippeserum, selvom jeg har vipper på?

Du kan sagtens bruge vippeserum, mens du har vipper på. Vi anbefaler at bruge serum sammen med dine extensions, da det styrker dine naturlige vipper og tilføjer vitaminer og næring til dem. Du skal blot undgå at bruge serum, der indeholder olie, da olien opløser limen.