Behandlinger

Hos Copenlashes laver vi eyelash extensions, øko lash lift og brynstyling. Vores behandlinger er løsningen til dig, der er træt af den evige kamp med mascara eller træt af, at det ender på kinderne i løbet af dagen. Eller dig, der gerne vil have fyldigere eller længere vipper eller ganske enkelt blot ønsker en synlig og holdbar forbedring af dit daglige, men stadig naturlige udseende. Alle eyelash extensions behandlinger tilpasses unikt til dine vipper, efter dine ønsker, og uden at dine egne vipper lider overlast.

book tid lashes konsultation

Gratis konsultation

Er du i tvivl om, hvilken behandling du vil have, eller hvad der passer bedst til dine vipper og ansigtstræk, er du mere end velkommen til at booke en gratis konsultation, hvor vi vurderer dine naturlige vippers tykkelse, længde og tilstand og rådgiver om, hvad der er muligt af behandlinger. Samtidig gennemgå vi dine ønsker og forventninger til bryn- og vippebehandlinger, så resultatet bliver som du ønsker, om det er et meget naturligt og feminint look eller et mere fyldigt og voluminøst look. Det er også vigtigt, at du føler dig tryg ved, at du får en professionel behandling med brug af certificerede produkter, så dine vipper ikke lider overlast.

Du kan også skrive til mig på e-mail natascha@copenlashes.dk, Facebook eller Instagram.

 
øko lash lift copenhagen

Øko Lash Lift

Øko Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6-7 uger. Under behandlingen bliver vipperne farvet, får et let buk og en dybdegående kur, der giver fylde til hårstrukturene, så de ser mere fremtrædende ud. Efter behandlingen må du gerne bruge mascara, hvis du ønsker dine vipper endnu mere markerede, men mange føler ikke behov for det, da det givet et flot look i sig selv. Øko lash lift anbefales ligeledes som en dybdegående kurbehandling, hvis du skal holde en pause fra dine eyelash extensions, da behandlingen styrker dine egne vipper.


fe2.jpg

Single Lashes

Single lashes er enkelte extensions, der bliver påsat på hvert enkelt vippehår, hvilket resulterer i lange fine vipper med et buk. Single lashes er 0,10-0,15 mm tykke, hvilket gør dem meget lette og fine. Resultatet afhænger altid af dine egne vipper, men hvis du ønsker et meget naturligt, feminint look uden for meget volumen er single lashes optimalt for dig. Behandlingen tager op til 1,5 time ved et nyt sæt vipper, hvor du kommer uden vipper i forvejen og får lavet et helt sæt fra bunden. Ved opfyldninger tager behandlingerne kortere tid, afhængigt af, hvor meget du skal have fyldt op.


volume.jpg

Volume Lashes

Volume lashes er lavet af ekstremt tynde vipper, det sættes på hvert enkelt vippe i håndlavede vifter, hvilket givet et meget fyldigt og intenst look. Volume lashes er 0,03-0,07 mm tykke, hvilket gør vifterne utroligt fine og skaber den smukke volumen. Vifterne skal ikke forveksles med buketter, der kun er lavet til en enkelt aften og er sammensat fra producenten, hvilket ikke giver samme naturlige look og derudover heller ikke er lige så godt for dine egne vipper. Volume lashes laves derimod i vifter, hvor vippeteknikeren selv tager 2-4 af de ultra tynde vipper og sætter på hvert enkelt vippehår. Behandlingen tager op til 2,5 timer ved nyt sæt, hvor de bliver lavet fra bunden, og kortere tid ved opfyldning.


Megavolume lashes

Mega Volume Lashes

Mega volume lashes fungerer på samme måde som almindelig volume lashes, med den forskel, at der sættes 7-10 vipper på hvert enkelt af dine egne vipper, hvilket skaber et meget voluminøst look. Inden behandlingen vurderer vi, hvor mange vipper der kan påsætter hvert enkelt hår, da det afhænger af dine naturlige vippers fylde og mængde. Mega volume lashes kræver rigtig god teknik, hvorfor jeg har taget et særligt kursus hos en af verdens førende vippeteknikere, Katarzyna Borkowska, i denne teknik. Mega volume lashes egner sig særligt godt til fester, optrædener eller andre begivenheder, hvor du ønsker et meget intenst og dramatisk look.


øko lash lift bryn lift

Bryn styling

Øjenbryn indrammer hele ansigtet og har stor betydning for dit udtryk og fremtoning. Derfor er det en god ide, når du får lavet vipper, at du også får rettet og farvet dine bryn, da det giver et mere fuldendt æstetisk udtryk. Vi tilbyder farve og styling af dine bryn, hvor de rettes og formes med pincet, så de tilpasses dine ansigtstræk. Hvis du ønsker ekstra pleje til dine bryn, tilbyder vi også samme kurbehandling som til vipperne. Derudover forhandler vi plejeprodukter og serum til dine bryn, som giver dem ekstra næring for et sundt og fyldigt look.

 

BEMÆRK: Vi har en 24 timers afbudspolitik. Såfremt du ikke aflyser din booking inden 24 timer, vil du blive opkrævet 50% af behandlingens pris. Hvis du udebliver og ikke informerer om dette, vil 100% af prisen blive opkrævet. Vi er godt klar over, at der kan opstå akutte situationer, hvilket forhindrer fremmøde, men vi er nødsaget til at opkræve betaling ved udeblivelser eller for sent afbud, da disse tider i så fald ville have kunne gået til kunder på vores venteliste.

Har du spørgsmål til behandlingerne er du meget velkommen til at bestille en gratis konsultation eller skrive til os på e-mail natascha@copenlashes.dk , Facebook eller Instagram.